23948sdkhjf

Øbro Træ vinder EU-udbud

Takket været et godt samarbejde med Copenhagen Hardwood er det lykkedes for Øbro Træ at sikre sig en to-årig kontrakt på levering snedkervarer.
Indkøbsfællesskabet Sjælland og Øbro Træ A/S har indgået kontrakt på levering af snedkervarer til erhvervsskolerne og de tekniske skoler på Sjælland.

Aftalen omfatter en komplet logistikløsning i levering af hårdttræ, fyrretræ og pladeprodukter over en to-årig periode frem til 2015.

Øbro Træ har traditionelt haft sine spidskompetencer inden for bygningstræplader og byggematerialer. Men siden en strategisk samarbejdsaftale med Copenhagen Hardwood faldt på plads i april sidste år, er der sat øget fokus på hårdttræsområdet. Det har blandt andet resulteret i flere spændende opgaver; blandt andet i forbindelse med de mange byggerier omkring Københavns havn, og nu altså også de sjællandske erhvervsskoler.

- Med partnerskabet mellem Copenhagen Hardwood og Øbro Træ har det jo ligget i luften, at netop den type opgaver er et af vores kompetenceområder, siger administrerende direktør Uwe Plugge.

Kommerciel direktør Michael Arent tilføjer, at der undervejs i processen er brugt lang tid på at lære regler for udbud af denne karakter grundigt at kende.

- Det er jo ikke sådan, vi normalt handler, så for os har det været en rigtig god proces at gennemføre - både i Øbro Træ og Copenhagen Hardwood. Vi har nu fået bekræftet samarbejdets styrke og mange muligheder, og det giver blod på tanden, siger Michael Arent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078