23948sdkhjf

Vestjysk Modelsnedkeri ApS udvider maskinparken

Esbjerg-virksomheden opruster med et nyt femakset bearbejdningscenter.
Den nye Maka MK 7S bliver leveret til Vestjysk Modelsnedkeri i uge 49, og det er forventningen, at maskinen er i fuld drift inden nytår.

- Den kan bearbejde emner på 1.000x2.000 mm og med en z-højde på 600 mm. Det er en maskine, der kan arbejde i stort set alle materialer bortset fra jern og stål, forklarer direktør Paul Østergaard.

- Det er hovedsageligt for at øge kapaciteten. Vi er ved at have booket vores anden maskine op med små serieproduktioner og i og med, at vi er en prototypevirksomhed, er jeg bange for, at vi ikke kan være fleksible nok for vores kunder, uddyber han.

Vigtig ordre på vej
Vestjysk Modelsnedkeri finder blandt andet sine kunder i møbelindustrien, værktøjsindustrien, plastindustrien samt i den tunge metalindustri. I kriseårene har Esbjerg-virksomheden mærket nedskæringerne hos mange kunder og har også selv måttet skære ned på medarbejderstaben.

- Prototypefremstillingen er det første led i udviklingen, og det er derfor et sted, hvor der bliver skåret ned med det samme, når der er krise, fortæller Paul Østergaard.

- Men vi mærker faktisk en del fremgang for øjeblikket. Både plastindustrien og møbelindustrien rykker en del, mens det stadig går lidt mere trægt med den tunge industri. Faktisk har vi lige nu en større serieordre på vej, som skal bearbejdes i aluminuim, men der kan jeg endnu ikke nævne kundens navn, fordi vi stadig mangler en underskrift, slutter Paul Østergaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062