23948sdkhjf

International Furniture udvider domicilet

Flere års markant vækst har skabt behov for mere plads hos møbelvirksomheden, som dermed er klar til at videreføre den positive udvikling.
Om kort tid indleder International Furniture A/S en større tilbygning, der vil udvide de eksisterende faciliteter på Industrivej 9-17 i Ørum Djurs med 2.500 kvadratmeter. Til næste forår kan virksomheden tage en ny lagerhal, et nyt showroom og nye administrationslokaler i brug og skaber dermed de optimale forudsætninger for at videreføre de senere års positive udvikling.

- En del af vores succes har været at lagerføre flere varer, og det er en væsentlig årsag til, at vi nu vælger at udvide. Samtidig er vores kollektion blevet større, og vi har derfor brug for mere plads at udstille på. Selvom vi bor ude på Djursland, oplever vi, at kunderne kommer fra hele landet og endda Norge for at besøge os. Det viser, at vi har noget at byde på, siger salgschef René Secher til Wood Supply.

Fordobling på fire år
Som et synligt bevis på de senere års fremgang er International Furniture i år med på dagbladet Børsens eftertragtede gazelle-liste over de mest fremgangsrige virksomheder i Danmark. Det er en hæder, som de er ikke så lidt stolte af på Djursland:

- Når man er en 32 år gammel virksomhed, så er det altså noget af en præstation pludselig at vokse på den måde. Faktisk har vi mere end fordoblet på både top- og bundlinje siden 2009, fortæller René Secher.

Opskriften på en succes
At International Furniture formår at vokse så markant i en periode, hvor møbelbranchen som helhed har tabt omsætning i milliardklassen, gør ikke præstationen mindre imponerende. Derfor er det også nærliggende at spørge René Secher om, hvad der ligger til grund for virksomhedens succes. Udover den øgede lagerbinding, og deraf kortere leveringstider, fremhæver han først og fremmest serviceniveauet og indehaver Henrik B. Nielsens evner som købmand.

- Vi tilbyder en fornuftig kvalitet til en fornuftig pris og har vist os som en leverandør, som kunderne kan tjene penge på. Og hvis kunderne tjener penge, så kigger de også i vores retning en anden gang. Vi har haft succes med at satse på færre forhandlere og vokser så at sige med dem, vi har, forklarer han og peger endvidere på, at der er lagt et stort arbejde i at udvikle bedre salgsmaterialer – både online og offline:

- Vi har nu de rigtige materialer; en god hjemmeside, en god brochure og en forbedret og mere overskuelig prisliste. Det havde vi ikke så meget i fokus før i tiden, men det er der ændret på, og i dag er folk i højere grad klar over, hvad vi har at tilbyde.

René Secher fastslår, at æren for udviklingen frem for alt skal tilskrives et velfungerende team, hvor alle 12 medarbejdere har ydet en stor indsats for at skabe værdi ’på begge sider af bordet’. Et par nyansættelser kan meget vel komme på tale i starten af det nye år for at geare virksomheden til yderligere vækst, og på lidt længere sigt er ambitionen at tage hul på en mere målrettet eksportindsats.

- En satsning på eksport kan godt blive den næste store opgave for os. Vi har i dag en enkelt agent i Norden, men der er potentiale for meget mere i fremtiden, slutter salgschefen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.959