23948sdkhjf

Roust Spær genopstår

Familien bag den konkursramte virksomhed genoptager produktionen i et nyt selskab. Omkring en tredjedel af de 120 medarbejdere er genansat.
Efter nogle særdeles turbulente uger kan ledelse og medarbejdere hos elementproducenten Roust igen se fremad.

Konkursen hos E. Pihl & Søn i august måned ramte den ellers sunde virksomhed særdeles hårdt, og direktør Robert Pedersen måtte i første omgang afskedige 60 medarbejdere og anmode om rekonstruktion.

Rekonstruktionen mislykkedes, og Roust Spær blev i forrige uge erklæret konkurs. Tre medlemmer af Pedersen-familien – Robert, Erik og Claus – stiftede herefter selskabet Roust Træ A/S i bestræbelserne på at videreføre produktionen i et nyt setup.

Det er nu lykkedes at nå til enighed med kurator om et køb af aktiviteterne, og i første omgang kører produktionen videre med 40 mand – en tredjedel af den oprindelse bemanding. Det fortæller Robert Pedersen til JydskeVestkysten:

- Det har været hårde forhandlinger med boet og kurator i lang tid. Jeg kan ikke komme ind på detaljer. Jeg er taknemmelig for den støtte og opbakning, jeg har fået fra kunder, leverandører og nærområde, siger han til avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074