23948sdkhjf

STM Vinduer er rustet til vækst

Omsætning og indtjening går frem i et svært marked, og virksomheden fra Langeland mærker stigende interesse for sine A-mærkede vinduer og døre.
I det seneste år har STM Vinduer A/S investeret i udvikling af et komplet vindues- og dørprogram, som opfylder energikravene i BR2020. Serien hedder Tinium 2020 og er et flagskib for virksomheden.

- Tinium 2020 er blevet meget flot modtaget af kunderne, og serien styrker klart vores markedsposition og understreger værdien af, at vi satser på kvalitet i et ellers prispresset marked, siger adm. direktør Finn Methmann.

- Vi har valgt at lytte til ånden i Erhvervs- og Byggestyrelsens regelsæt, hvor ønsket er at stille krav om helhedsløsninger, der både tager hensyn til energi, klima, komfort og trivsel, forklarer han.

STM Vinduers årsregnskab for 2012/13 viser et overskud før skat på 3,4 mio. kr., hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til sidste regnskabsperiode, der sluttede med et plus på 0,59 mio. kr. Omsætningen har vist en pæn vækst i et svært marked, og ifølge Finn Methmann er det et udtryk for, at virksomheden har styrket sin position på markedet.

Med den offentlige stimulering af byggebranchen i form af tiltag som boligjobordning og tilskud til alment boligbyggeri er forventningerne yderligere vækst i både omsætning og overskud i næste regnskabsår.

Finn Methmann peger samtidig på, at der er brugt ressourcer på at styrke både ledelse og salgsorganisation. Dette, sammenholdt med en tæt kontakt til håndværkere og tømmerhandlere over hele landet, betyder, at STM Vinduer står godt rustet i bestræbelserne på at fortsætte den positive udvikling, vurderer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096