23948sdkhjf

Ny direktør for Kinnarps i Danmark

Søren Stryhn overtager posten som administrerende direktør i Kinnarps A/S efter Ole Rasmussen.
Der er et generationsskifte på vej i Kinnarps’ danske selskab.

Gennem de seneste otte år har administrerende direktør Ole Rasmussen og viceadministrerende direktør Søren Stryhn udgjort ledelsen i et partnerskab, hvor Ole Rasmussen har taget sig af økonomien og baglandet, mens Søren Stryhn har taget sig af salgsstrategien og den udadvendte rolle.

Nu er tiden imidlertid kommet, hvor Ole Rasmussen ønsker at indstille sin aktive karriere. Med virkning fra den 1. oktober 2013 udnævnes Søren Stryhn til administrerende direktør, mens Ole Rasmussen i første omgang får titel til viceadministrerende direktør. Fra den 1. oktober 2013, og frem til forventet pensionering den 1. april 2014, vil Ole Rasmussen således fortsat have fokus på økonomien. Samtidig vil han sørge for en løbende overlevering af opgaver og ansvarsposter til Søren Stryhn og den øvrige ledelse.

- Det har været en fornøjelse at stå i spidsen for Kinnarps A/S i de sidste otte år, men nu er et passende tidspunkt for nye kræfter til at tage over. Jeg kommer til at savne virksomheden og medarbejderne, men til gengæld får jeg nu lejlighed til at bruge mere tid med familien og golfen, siger Ole Rasmussen.

Generationsskiftet vil derfor forløbe over god tid, og det vil i øvrigt ikke medføre andre væsentlige ændringer i Kinnarps.

- Jeg glæder mig til de nye udfordringer i virksomheden. Kinnarps er en spændende virksomhed og koncern, som jeg kender rigtig godt. Jeg ser derfor frem til at fortsætte her med nye supplerende ansvarsområder, siger Søren Stryhn, der har været hos virksomheden i ni år.

Generationsskiftet markeres med en reception fredag den 11. oktober klokken 14-17 på Kinnarps’ danske hovedkontor i Brøndby.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Holch Povlsens designselskab føjer ekstra ciffer til millionoverskuddet
Inflationen falder en smule i eurolandene
Københavnsk møbeltrio konkurs
Nyt samarbejde ser dagens lys på Formland
Finansdirektør forlader TCM Group
Pessimistiske virksomheder forventer færre i arbejde
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.093