23948sdkhjf

Træ- og Møbelindustrien sætter navn på ny direktør

Den nye branchedirektør kommer med mange års træ- og skoverfaring

Pladsen har stået tom siden april, men nu sætter Træ- og Møbelindustrien navn på sin nye direktør. 

Det bliver 49-årige Tanja Blindbæk Olsen, der med over 20 års erfaring inden for skovpolitik overtager rollen som spydspids for mere end 300 virksomheder. 

Det skriver Træ- og Møbelindustrien i en pressemeddelelse. 

Kim Graugaard, der er viceadministrerende direktør i Dansk Industri, hvor Træ- og Møbelindustrien (TMI) glæder sig til samarbejdet med Tanja Blindbæk, som skal tag favntag med "de store og spændende udfordringer i træbranchen lige nu". 

- Det er udfordrende og turbulente tider for de 300 virksomheder i Træ- og Møbelindustrien. Forsyningskæder er usikre og den grønne omstilling er akut og udsat for stor politisk opmærksomhed. Jeg tror, at Tanja med sin brede erfaring inden for træ og skovbrug er den rette til at agere i det miljø, udtaler han. 

Brænder for området

Tanja Blindbæk Olsen har ifølge sin LinkedIn-profil været erhvervspolitisk chef i Dansk Skovforening siden 2001, men nu skifter hun altså den mangeårige stilling ud med TMI med stor forventning og ildhu. 

- Skovbrug og træ- og møbelindustrien er et område, jeg brænder for. Jeg ser frem til at repræsentere og yde interessevaretagelse for branchen på alle niveauer. Og jeg vil gøre mit bedste - det har branchen fortjent, udtaler hun i pressemeddelelsen. 

Foruden sit professionelle virke driver den kommende direktør et fritidslandbrug i den sjællandske landsby Kirke Sonnerup, ligesom hun ejer 145 hektarer svensk skov i Småland. 

Tanja Blindbæk Olsen overtager direktørposten efter Lærke Flader, som gik bort efter længere tids sygdom i april. Du kan læse Træ- og Møbelindustriens mindeord her. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062