23948sdkhjf

Direktør forlader svensk møbelkæmpe efter tre år

Lammhults Möbel skal strømlines, og det har betydet et farvel til direktøren gennem tre år 

Fra 17. juni hedder direktøren i hos den svenske møbelproducent Lammhults Möbel AB ikke længere Åsa van Drumpt. 

Det skriver moderkoncernen Lammhults Design Group i en pressemeddelelse. 

Den tidligere direktør forlader posten efter tre år i spidsen for datterselskabet. 

"Åsa van Drumpt har bidraget positivt til vores drift i sin tid hos os. Vi ønsker Åsa alt det bedste i hendes fremtidige virke," lyder det i pressemeddelelsen. 

I en mail til Wood Supply skriver administrerende direktør Susanna Hilleskog desuden, at udskiftningen skyldes et behov for forandring. 

- Lammhults Möbel har for nyligt investeret i og fokuseret på innovation, produktudvikling og brandfornyelse, hvilket Åsa van Drumpt har bidraget særligt positivt til. Samtidig ser vi et behov for i et større omfang at fokusere på strømlining af virksomhedens processer, bedre udnyttelse af selskabets synergier og promovering af en arbejdskultur, hvor indtjening er i centrum.

Dobbeltrolle

Den vakante direktørstol indtages midlertidigt af Beatrice Kortner Henriksson, der trådte ind i moderselskabet tidligere på året med titlen Chief Strategy Officer. 

Ifølge pressemeddelelsen får hun til opgave at videreføre Lammhults digitale rejse, som der sættes yderligere fart på med den samtidige rekruttering af Mattias Ekberg som ny salgschef i virksomheden. 

"Vi vil have stærkt fokus på digitalisering, tættere samarbejder med detailledet og en kundeorienteret udvikling af produkter og services," lyder det i pressemeddelelsen. 

Ifølge Susanna Hilleskog spiller Beatrices en stor rolle i det nye strategiarbejde, der skal strømline Lammhults-organisationen.  

- Fordi udgangspunktet for en succesfuld strømlining i Lammhults Möbel har direkte tilknytning til synergier og strømlining i hele koncernen, er det en stor fordel, at Beatrice kan kombinere sin rolle som CSO med rollen som konstitueret CEO hos Lammhults Möbel, skriver hun i en mail. 

Lammhults-koncernen er ganske vist svensk af ophav, men er også markant til stede på det danske marked. Blandt andet med et showroom i København og ikke mindst søstervirksomheden Lammhults Biblioteksdesign, der har hjemme i den sydjyske by Holsted. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078