23948sdkhjf

Mød Tector: Virksomhed bag træsensor skifter navn

Nyt navn, samme virksomhed.

Den danske startup-virksomhed Woodsense har været på en kendskabsrejse siden opstarten i 2019. Midt i rejsen har virksomheden nu valgt at tage navneforandring. 

Det skriver de i en pressemeddelelse. 

Fremover skal man således spørge efter Tector, hvis man er interesseret i virksomhedens fugtsensorer. 

Ifølge direktør hos Tector, Jeppe Rasmussen, skyldes navneskiftet et ønske om at rumme virksomhedens "bredere tilstedeværelse i byggebranchen", hvor sensorerne nu også anvendes flittigt til at måle fugt ved blandt andet udsatte flade tagkonstruktioner - uanset materiale.  

- Vi har indset, at vores løsning kan støtte andre steder end i træbyggeri. Vi kan nu være med at eliminere skader relateret til vandindtag i alle afkroge af en bygning på tværs af hvilken som helst sektor, udtaler direktør Jeppe Rasmussen. 

Det nye navn, Tector, henviser naturligvis til virksomhedens ambitioner om både at være en de"tector" og en pro"tector".

Tectors sensor anvendes allerede i en række prominente byggerier. Herunder i det nye Mary Elizabeth Hospital i København, den olympiske by i Paris og ikke mindst på træbyggeriet Marmormolen i Københavns Nordhavn. 

Om Tector (tidligere Woodsense)

  • Det handler primært om tre ting. Træ, fugt og data. Woodsense leverer en sensorløsning, der monitorerer trækonstruktioner i hele byggeprocessen.
  • Løbende data trackes via en abonnementsløsning til det cloudbaserede system. Træet kan overvåges fra time til time i op til 10 år. Og så giver systemet en melding, hvis der skulle være noget galt.
  • Konceptet sigter således efter at skabe kvalitetssikkerhed, men også på at frigøre tid for bygherrer, der normalt må sende en medarbejder ud og manuelt foretage målingerne i bygningen.
  • Med den kontinuerlige overvågning og muligheden for at reagere hurtigt vil bygherrerne bruge færre ressourcer på at udbedre eventuelle skader på træet.

Kilde: Tector

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078