23948sdkhjf

H.H. Maskiner udvider paletten

Vejle-firmaet benyttede HI 2013 til at annoncere et nyt samarbejde med Mafell. Aftalen vil styrke begge virksomheders position på det danske marked.
- Når det kommer til håndtering af konstruktionstræ i hånden, findes der i mine øjne intet alternativ til Mafell. Det er mærket for vores kunder i limtræsbranchen, og med Mafell kan vi nu levere hele pakken til dem.

Direktør Lars Kornmaaler fra H.H. Maskiner udtrykker store forventninger til det nye samarbejde, da han viser rundt på standen i en af pauserne mellem de talrige produktdemonstrationer. Spånerne flyver bogstaveligt talt om ørerne, når Mafells salgstekniker Lars Karstensen demonstrerer, hvad værktøjsproducentens store håndholdte maskiner kan præstere.

- Mafell har ikke været så synlig i Danmark, siden samarbejde med Bygma ophørte for to år siden. Det skal der ændres på nu, og samarbejdet med H.H. er vigtigt for Mafells muligheder for at komme i kontakt med kunder i industrien, siger Lars Karstensen.

Selvom Mafells produkter ligger i den dyre ende af skalaen, er det lykkedes at indgå flere handler direkte fra standen, og allerede mandag i næste uge har Lars Kornmaaler de første møder med nye kontakter.

Savner flere træfolk
I den tilstødende hal H – Woodtech & Logistics – finder vi en anden jysk/tysk konstellation. Herning-virksomheden HT Bendix er på plads for at fremvise et nyudviklet møbelbeslag fra Lamello, som ventes på lager i uge 39.

”Tenso”, som beslaget er døbt, vandt tidligere på året Interzum Award i kategorien ”Best of the Best”, hvilket har vist sig som en vigtig døråbner på det tyske møbelmarked.

- Det er en helt ny samlemetode. Det vigtigste argument er hastigheden, og at man slipper for at bruge værktøj, siger Asger Jakobsen fra HT Bendix, der udstiller på HI for anden gang. Han fortæller, at det nye beslag generelt har fået en fin modtagelse ude hos de danske producenter. På selve messen er der dog lidt for langt mellem potentielle kunder.

- Jeg synes, vi mangler nogle flere træfolk. Det er primært ’den sorte industri’, der kommer her, men efter TIMI-messen lukkede har vi manglet et oplagt udstillingsvindue, siger Asger Jakobsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094