23948sdkhjf

Daells vil sælge opkøbte konkursvarer til "uhørt lave priser"

Den ene virksomheds død bliver den andens brød, når Daells Bolighus holder lagersalg med varer fra en nyligt konkursramt interiør- og møbelvirksomhed

I maj valgte interiør- og designvirksomheden Cozy Living at dreje nøglen om. Nu sættes en stor del af varelageret til salg hos Daells Bolighus. 

Det fremgår blandt andet på møbelkædens sociale medier, hvor man ifølge et event kan shoppe Cozy Livings-produkter til "uhørt lave priser" ved et lagersalg torsdag 27. juni og dagen før i et par VIP-timer. 

Ifølge administrerende direktør hos Daells Bolighus, Brian Seemann Broe, har man ganske rigtigt aftaget en stor del af Cozy Livings varelager. Han vil dog ikke sætte tal på den specifikke mængde. 

- Men vi har ikke købt det hele, for vi vil ikke løbe for stor risiko på det - endnu. Vi har mulighed for at tilkøbe mere, hvis det ryger hurtigt, siger han til Wood Supply. 

Ikke kendt nok til det her sted

Brian Seemann Broe fortæller, at udvalget tæller alt fra sofaer, sofaborde og stole til lamper, lanterner og ikke mindst masser af puder, som Cozy Living ifølge ham har været særligt kendt for. 

- Produkterne har ikke været interessante for os førhen på grund af deres prisniveau, men derfor er det stadig gode varer, som vi nu kan sælge videre til ligeså gode priser, siger han. 

Direktøren understreger dog, at det ikke er noget Daells Bolighus "laver meget omsætning på". Til gengæld er håbet, at det bidrager til at hæve den kendskabsgrad, der er det ellers ikoniske bolighus' største akilleshæl. 

- Vi har et godt koncept med gode, billige varer til helt almindelige danskere, men der er for få, der kender os. Vi kan se, at den her slags happenings virker, så flere kunder og nye målgrupper får øjnene op for os. Vi tror meget på, at vi bare skal have kunderne ind i Daells, så kommer resten derfra. 

Ny forretningsmodel?

Men det er ikke kun hos kunderne, at kendskabsgraden skal oppes. Brian Seemann Broe håber ligeledes, at samarbejdet med Cozy Living vil bidrage til at gøre Daells attraktiv for flere leverandører i samme kvalitetsniveau. 

- Vi er på en lang rejse med vores markedsføring, hvor vi forsøger at gennemgå, hvordan vi ser ud og udtrykker os. Der er måske leverandører, der ikke før har fundet os interessante, som begynder at synes det, i takt med vi får flere brands som eksempelvis Cozy Living på hylderne, forklarer han. 

- Ikke dermed sagt, at vi skal være et bolighus, der kun sælger dyre mærkevarer, forsikrer han dog. 

Om lagersalg og lignende manøvrer er en forretningsmodel, vi kommer til at se mere til på bolighuset rejse frem mod at rette op på mange års økonomiske vanskeligheder, er dog for tidligt at sige på nuværende tidspunkt. 

- Det er første gang, vi gør det, men hvis det viser sig at være en kæmpe succes, hvor der står 3.000 mennesker herude på næste torsdag, så er det klart noget, vi vil gentage, forklarer han, og fortsætter: 

- Håbet er, at vi har solgt størstedelen af varerne i løbet af næste weekend, før der går sommerferie i den, men man bestemmer jo aldrig selv, hvor mange mennesker, der kommer. 

Daells Bolighus, der er en del af Harald Nyborg-koncernen sammen med Jem & Fix, kom ud af 2023 med et kæmpeunderskud. Hvor stort det var og hvor mange år i træk, at Daells Bolighus har haft underskud, kan du læse mere om her

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156