23948sdkhjf

Nordsjællandsk mester vil skære mellemmanden væk med nyt maskineri

Med en ny 5-akset CNC kan tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen løse flere opgaver uden hjælp udefra

Der er kommet nyt apparatur på værkstedet hos tømrer og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen. 

Der er tale om et nyt 5 -akset CNC-bearbejdningscenter af mærket Biesse, som fremover skal gøre firmaet, der har adresse i Karlslunde, i stand til at lave flere inventarløsninger in house. 

Sådan lyder det i en pressemeddelelse om oprustningen. 

Det nye maskineri af typen Rover A Smart 1632 repræsenterer en markant investering for Jeppe Jepsen, der dog allerede har vist sig at være en såkaldt game changer for virksomheden. 

"Generelt er leveringstiden reduceret og kvaliteten øget," mens det ifølge pressemeddelelsen også er blevet muligt at lave alt fra "reparation af køkkenlåger til fremstilling af skuffer og endda radiatorskjulere", med et snuptag. 

Hos Jeppe Jepsen ser man samtidig maskinen som en investering i medarbejderne. Den har ifølge pressemeddelelsen "stået højt på medarbejdernes ønskeseddel", og sikrer samtidig, at Jeppe Jepsen er med til at forme fremtidens håndværkere og uddanne dygtige snedkere.  

CNC-maskinen er forhandlet gennem totalleverandøren Junget.

CNC:

  • CNC betyder Computer(ized) Numerical(ly) Control(led) (computeriseret numerisk styret).
  • Refererer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede komplekse dele i blandt andet træ
  • Anvendes blandt andet til dør-udskæringer, indendørs og udendørs udsmykning, træpaneler og rammer, musikinstrumenter, maskinkomponenter og møbelproduktion

Kilde: Wikipedia

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063