23948sdkhjf

Nethandel løfter succesfuld trælast

Øbro Træ vil fortsætte de seneste års store fremgang med en ny netbutik for byggevarer. Med netbutikken har trælasten også fået fat i en ny kundegruppe, privatkunderne.
Det skriver fagbladet for trælast og byggemarked Puff.

Med to afdelinger i København fandt adm. direktør og partner i Øbro Træ A/ S, Uwe Plugge, det nødvendigt at gå ny veje for at sikre fortsat fremgang for firmaet. Og fremgang har trælasten haft.

Lanceringen af egen nethandel for byggevarer kommer således efter tre år, hvor Øbro Træ har set omsætningen vokse fra 30 til 120 mio. kr.

10-15 % af omsætningen på få år
Forventningerne til nethandlen er allerede store hos Øbro Træ. Uwe Plugge giver overfor Puff udtryk for at, det ikke vil være en overraskelse, hvis 10-15 procent af omsætningen hentes på nethandel indenfor år år.

- Det er helt klart et marked, vi har store forventninger til. Danskerne køber mere og mere ind på nettet, fordi det er langt lettere at sidde hjemme foran computeren, siger direktøren til Puff.

Med netbutikken har trælasten også en ny kundegruppen i kikkerten. Hvor det hidtil har været de professionelle kunder der har udgjort kernen, er der nu langt større fokus på private kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093