23948sdkhjf

Krone Vinduer sætter fuld damp på kedlerne

Forårets store ordrer har banet vej for nyansættelser på vinduesfabrikken ved Hjørring.
To nyansættelser i salgsafdelingen samt flere nye medarbejdere i produktionen bekræfter tendensen: Der er fart på og store ambitioner hos Krone Vinduer i Nordjylland.

Med ansættelsen af Paw Dahl Nielsen styrkes salgsindsatsen på Sjælland. Krone Vinduer har leveret vinduer og døre til mange større projektsager på Sjælland, men ønsker nu at styrke salget til tømrermestrene. Som et led heri er Paw ansat som ekstern salgskonsulent med base på Sjælland. Han har 13 års erfaring fra Jægersprisvinduet og tiltræder den 1. september.

- Paw har stor brancheerfaring og vi forventer, at hans store netværk fra tiden hos Jægersprisvinduet er noget, vi kan drage nytte af på kort og lang sigt. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at se resultaterne heraf, siger projektdirektør Christian Olesen.

Oprustning i internt salg
Krone Vinduer har også pr. 14. august udvidet staben med Berit Søndergaard Larsen som intern sælger. Ansættelsen sker som en konsekvens af stigende aktiviteter på kontoret i Harken. Berit kommer fra en lignende stilling hos PT Vinduer & Døre, hvor hun gennem 10 år har arbejdet som intern beregner/sælger.

- Berit er en kærkommen udvidelse af vores i forvejen stærke interne salgsafdeling. Vi har længe gået med overvejelser omkring udvidelse af medarbejderstaben og har nu ansat Berit. Vi får nu endnu bedre mulighed for at servicere vores kunder med tilbud og teknisk vejledning, hvilket gerne skulle betyde en hurtigere ordrebehandling, siger direktør Kaj Bundgaard.

Han fortæller, at Krone Vinduer ligeledes har øget sin bemanding i produktionen. Det sker for at kunne levere de store ordrer, som er kommet i hus over det seneste halve år. I marts måned vandt Krone Vinduer et projekt på knap 500 vinduer til et boligprojekt i Oslo, og i juni lykkedes det at lande en rekordstor ordre på 925 vinduer til et kontorbyggeri i England.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094