23948sdkhjf

Traditionsrig møbelproducent får ny medejer og direktør

En knap 100 år gammel møbelproducent går nu ind i en ny æra. Der er nemlig kommet ny medejer, ny direktør og ikke mindst en samboende virksomhed på adressen i det nordjyske

I det nordjyske har Klim Furniture ved Fjerritslev fået ny medejer.

Det er Kasper Høgenhaug, som i forvejen driver Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri i Pandrup i samme kommune. Det sker efter 15 år med vellykket samarbejde mellem de to virksomheder. Nu styrkes samarbejdet i den grad, da begge får adresse samme sted og skal dele snitflader i landsbyen Klim.

Klim Furniture og Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri drives dog videre som selvstændige enheder.

Den mangeårige medejer af Klim Furniture, Ole Fuglsalg, har solgt sin ejerandel, så virksomhedens ejerskab nu deles ligeligt mellem Kasper Høgenhaug og Jan Middelboe. Førstnævnte bliver ny direktør i møbelvirksomheden.

- Jeg har gennem mange år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Klim Furniture, som har varetaget finér- og lakeringsopgaverne på vores inventarløsninger. Med det nye medejerskab får jeg nu adgang til egen finérafdeling, hvilket vil øge fleksibiliteten og effektiviteten i snedkeriets produktion mærkbart, lyder det fra den nye medejer i en pressemeddelelse.

- For Klim Furniture vil det nye parløb betyde, at de fremadrettet vil kunne drage fordel af vores mangeårige ekspertise inden for design og produktion af specialinventar. Jeg ser en masse spændende synergier mellem de to virksomheder og for at få det fulde udbytte heraf, har vi valgt at samle virksomhederne på samme adresse, fortæller Kasper Høgenhaug.

Klim Furniture specialiserer sig i design og produktion af reolsystemer, vitriner og skænke. Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri arbejder primært med skræddersydede inventarløsninger. 

- Det hele er ligesom faldet i hak, og jeg tror, at uanset hvem af os, du spørger, så er vi enige om, at det på alle måder er en god løsning, der ikke kunne være faldet meget bedre ud, lyder det fra forhenværende medejer Ole Fuglsang, som er rundet 71 år og klar til at gå på pension.

Klim Furniture kom til verden i 1929.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099