23948sdkhjf

Ny webshop skal vende tocifret millionunderskud for reolvirksomhed

Reolproduktion gennem 50 år - men nu med et twist. 

Det skriver Finans om genstarten for virksomheden ABC-Reoler, der i efteråret skiftede navn til ByAulum A/S - og nu har rettet fokus mod en ny og bredere kundekreds. 

Selskabet bag ByAulum A/S har rødder tilbage til 1917, så det er en tung arv, der bliver rykket rundt på af moderselskabet Danish Furniture Group. 

Nu skal reoler fra ByAulum A/S imidlertid også afsættes gennem en nystartet webshop, skriver Finans og henviser til en snak med ejerleder Jesper Johansen fra sidste år. 

- Vi har gennem de seneste par år været i gang med en stor investering i produktionsfaciliteter og en relancering, som vi nu sætter i fart med den nye konstruktion. Virksomheden har fokuseret på produktion af reoler i snart 50 år, men haft det lidt svært gennem en årrække. Det skal vi lave om på, sagde han i november sidste år. 

ABC-Reoler/ByAulum A/S har i de seneste to regnskabsår samlet tabt omtrent 14 mio. kr., men underskuddet til trods tror direktør Jesper Johansen på selskabets fremtid. 

- Igangsætningen af egen webshop har gradvist styrket ByAulums positionering, og det har ledt til stor interesse fra markante aktører i markedet, som ser en stor værdi i reolerne, skriver ledelsen bag ByAulum i sin ledelsesberetning. 

I årsrapporten understreges det også, at moderselskabet bag reolvirksomheden har "stillet midler til rådighed, og vil i videst muligt omfang også stille midler til rådighed for driften minimum frem til oktober 2024". 

ByAulum A/S
Regnskabsår 2022/23 2021/22
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - -
Bruttofortjeneste -3,5 -1,9
Resultat af primær drift -8,2 -6,2
Resultat før skat -8,9 -6,5
Årets resultat -7,7 -6,3
Balancestatus 26,3 13,0
Egenkapital 7,8 4,1
Antal ansatte 8 9
Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078