23948sdkhjf

Stark åbner ny drive-in

Fredag inviterer Stark Ringsted til officiel indvielse af forretningens nye hal

Hos Stark Ringsted ser man frem til at kunne vise den ”nye” forretning frem for kunderne, når man 22. marts officielt indvier forretningens ny drive-in-hal

Den nye hal kommer til at rumme alle tømmerartiklerne, mens kunderne i de eksisterende haller kan finde tilsvarende afdelinger for murere, entreprenører og kloakmestre, oplyser byggecentret i en pressemeddelelse.

- Vi kommer til at tilbyde kunderne en markant større forretning og et endnu bredere udvalg. Med den nye drive-in-hal er tilgængeligheden også øget for kunderne i de enkelte faggrupper, så de kan hente alle deres materialer ét sted i forretningen, siger Finn Lohff Johansen, trælastdirektør i Stark Ringsted, og fortsætter:

- Samtidig har vi inddraget en af de eksisterende haller på små 600 kvadratmeter til udlejningsforretningen, som er et af vores stærkeste kort her i Ringsted.

Den officielle åbningsfest og præsentation af de nye faciliteter i Ringsted er fredag 22. marts fra kl. 7-15, hvor en lang række leverandører sammen med Stark Ringsteds ansatte står klar til at tage imod kunderne.

Tidligere i marts annoncerede Stark desuden en udvidelse af forretningerne i Hørsholm og Rønne, og senere på året udvider kæden antallet af forretninger med åbningen af nyt stort byggecenter i Næstved.

Se nøgletal for:
Læs mere om: byggemarkeder
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.424