23948sdkhjf

Listefabrik dobler op

Københavns Listefabrik har stor succes med et koncept, der kombinerer det moderne snedkeri og det engros-firma. Virksomheden har netop forbedret sin egen verdensrekord.
Det er yderst sjældent, at en dansk verdensrekord bliver fordoblet. Men nu har Københavns Listefabrik præsteret denne enestående bedrift. Tilbage i 1985 blev virksomheden optaget i Guinness World Records i kategorien ”Verdens største udvalg af trælister” .

Rekorden lød på 600 forskellige trælister på lager. Siden da er sortimentet vokset støt og roligt, og nu har antallet af varenumre passeret de magiske 1.200. Det vil med andre ord sige, at den gamle verdensrekord er fordoblet.

Listefabrikken kom i sin tid til verden i Nørrebro Tømmerhandel med afsæt i en idé om at registrere og forhandle alt, hvad der fandtes af lister i hele kongeriget. Idéen viste sig hurtigt at være bæredygtig, og i dag er Københavns Listefabrik en effektiv kombination af et moderne snedkeri og et engros-firma, der betjener tømmerhandlere, entreprenører, håndværkere og private fra hele Danmark - blandt andet via online salg over internettet.

Københavns Listefabrik er en del af Østerbro Tømmerhandel i København, der også har afdelinger i Vejby og Gilleleje i Nordsjælland.

De 1.200 varenumre hos Københavns Listefabrik omfatter trælister i et utal af udformninger og størrelser og i alle de gængse træsorter. Listetyperne er opdelt i mere end 40 forskellige varegrupper, som dækker alt lige fra gelændere og til alle former for paneler. Herudover tilbyder virksomheden at udføre specialopgaver til både nybyggeri og renovering for kunderne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078