23948sdkhjf

Søstrene Grene tilføjer markant profil til topledelsen

Driften og udviklingen af både nuværende og kommende Søstrene Grene-butikker skal optimeres, og derfor udvider kæden sin topledelse

En fordobling af butiksnetværket frem mod 2027. 

Dét vil detailkæden Søstrene Grene gennemføre i en storstilet plan om at nå 500 butikker inden for tre år - og i bestræbelserne på at nå dertil har man med virkning fra 1. marts præsenteret en ny tilføjelse til topledelsen. 

Vickie Jensen er hendes navn, og hun kommer med en fortid hos blandt andre Salling Group og mange års erfaring fra modebranchen. 

Blå bog, Vickie Jensen

  • Kommer fra en stilling som onlinedirektør i DK Company.
  • Har indtil for 5 år siden været retaildirektør i hhv. DK Company og IC Companys med fokus på detail, ekspansion og franchise.
  • Har 16 års erfaring fra diverse detailstillinger inden for modebranchen.
  • Startede sin detailkarriere hos Dansk Supermarked, nuværende Salling Group.
  • Vickie Jensen tiltræder stillingen som retaildirektør (Chief Retail Officer) hos Søstrene Grene 1. marts 2024.

Kilde: Søstrene Grene

- Selvom vi har rigtig meget fokus på vores butiksekspansion, så har vi et lige så stort fokus på at styrke vores eksisterende butikkers udtryk og omsætning i samarbejde med vores lokale partnere ude i markederne. 

- Derfor er jeg meget glad for, at Vickie nu indtræder i vores øverste ledelse, hvor hun med sin erfaring inden for europæisk detailhandel kan bidrage med sine gode redskaber og indsigter samt store erfaring inden for organisationsudvikling og optimering, udtaler Mikkel Grene, administrerende direktør i Søstrene Grene, i en pressemeddelelse. 

Han peger desuden på, at Vickie Jensen skal optimere samspillet mellem kædens fysiske butikker og det digitale univers, "da vi stadig har et stort stykke arbejde foran os på det område". 

Søstrene Grene

  • Søstrene Grene er en dansk detailkæde, som har eksisteret siden 1973.
  • Søstrene Grene tilbyder et sortiment af produkter inden for kategorierne bolig og interiør, køkken, hobby og DIY, festartikler og gaveindpakning, skole og kontor, børn og leg samt udvalgte sæsonprodukter.
  • Kæden ejes og bestyres af grundlæggerfamiliens anden generation fra hovedkontoret i Aarhus, mens butikkerne primært drives på joint venture- og franchisebasis.
  • Søstrene Grene har mere end 280 butikker fordelt på 16 lande og 14 webshops.

Kilde: Søstrene Grene

Hele paletten

Vickie Jensen har gennem sit arbejdsliv beskæftiget sig med forskellige dele af detailhandlen - og derfor føler hun sig også godt rustet til at indtræde i de nye arbejdsopgaver hos Søstrene Grene. 

- Jeg har gennem årene arbejdet med hele paletten inden for detail, men min allervigtigste opgave til at starte med bliver at komme tæt på vores partnere og butikker rundt om i Europa for at få et godt indtryk af forretningen og ikke mindst for at se, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel. 

- I takt med at Søstrene Grene vokser hastigt og åbner nye butikker næsten hver uge, stiger behovet for at styrke bindeleddet mellem hovedkontoret og den lokale butik. Når man selv har stået der, ved man, hvor vigtigt det er at føle sig tæt på hovedkontoret, og at alle har en fælles forståelse for konceptet, udtaler hun. 

Vickie Jensen får titel af retaildirektør i Søstrene Grene og har - som nævnt indledningsvist - første arbejdsdag i detailkæden 1. marts. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078