23948sdkhjf

Efter konkurs: Lars Larsen Group overtager stort træprojekt

Lars Larsen Group har overtaget hele ejerandelen af et stort anlagt samarbejde efter konkurs og rekonstruktion i GMB-koncernen

I sidste uge gik en af byggematadoren René Birchs virksomheder, GMB Entreprenør, konkurs. Derudover er søstervirksomheden GMB Produktion taget under rekonstruktion. 

GMB-koncernens problemer koster også en stort anlagt alliance med Lars Larsen Group.

I november gik parterne via det nyetablerede selskab LLG-GMB Holding ApS, der var ejet af GMB Ejendomme, Lars Larsen Group og Brdr. Lund Invest, sammen om at opføre tre erhvervsbyggerier udført i træ på samlet 75.000 kvm i Silkeborg.

Lars Larsen Group har nu overtaget det fulde ejerskab i LLG-GMB Holding ApS efter at have købt ejerandelene fra GMB og den tredje part i alliancen, Brdr. Lund Invest.

"Opkøbet påvirker ikke byggeprojekterne, og når vi har nyt om dem, deler vi gerne", oplyser Åse Andersson, kommunikationsdirektør i Lars Lars Group, i en mail til Wood Supplys søstermedie, Licitationen.

Hun tilføjer, at parterne ikke har yderligere kommentarer til opkøbet for nu.

Samme besked har projektselskabets direktør, Thomas Lund, haft til Midtjyllands Avis. Han er desuden medejer i Brdr. Lund Invest. 

Sidenhen er Thomas Lund blevet erstattet af nye direktører  i virksomheden - nemlig Carsten Iversen og Malene Rhode Carstensen, som er henholdsvis driftsdirektør og finansdirektør i Lars Larsen Group. Det fremgår af CVR-registret.

Begge er og har desuden været tilknyttet i direktørroller i en række af Jysk-familiens andre foretagender.

I forbindelse med ændringerne her selskabets navn også blev ændret fra LLG-GMB Holding ApS til Anpartsselskabet af 26. januar 2024.

Lars Lars Group og GMB Ejendommes byggeplaner

De tre projekter, som det tidligere LLG-GMB Holding præsenterede i efteråret 2023, skal alle bygges tæt på Silkeborgmotorvejen. 

Byggerierne skal opføres med brug af træ og med minimal brug af betonelementer.

  • På Kejlstrup Tværvej er der planlagt et ca. 30.000 kvm stort kontorfællesskab
  • Byggeriet under navnet Vext på Funder Dalgårdsvej består af kontor på godt 10.000 kvm. 
  • Planerne på Lillehøjvej omfatter 35.000 kvmerhverv og muligvis et sundhedshus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094