23948sdkhjf

Familiens møbelhistorie gav pote i Løvens Hule

Gennem fem år har Nanna Aakjær Svendsen videreført sin morfars møbeldesigns. I Løvens Hule fik hendes virksomhed to investorer med ombord

Den danske møbelproducent, Intarsia Furniture, har siden 2019 haft succes med sine håndlavede snedkermøbler. Med to nye investorer fra tv-programmet Løvens Hule er den nordjyske virksomhed nu rustet til at styrke sin position yderligere og til at indtage udlandet.

- Tahir Siddique og Louise Herping Ellegaard medbringer ikke kun kapital, men også værdifuld støtte og tro på vores vision. Intarsia Furniture er nu klar til at løfte sig til nye højder, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse med Løvens Hule-stjernerne ved vores side, udtaler direktør Nanna Aakjær Svendsen i en pressemeddelelse.

Tahir Siddique og Louise Herping Ellegaard købte tilsammen 20 procent af virksomheden for 500.000 kroner.

Investerer i mennesker

Iværksætteren har videreført borddesignene fra sin morfar, snedker Jørgen Aakjær Jørgensen. Derudover har hun udviklet sine egne produkter under Intarsia Furniture. 

- Tahir Siddique og jeg investerer i mennesker. Det er smukt at fortsætte generationers arv. Hele historien omkring det, kombineret med Nannas passion, er inspirerende, fortæller Louise Herping Ellegaard.

- Nu er jeg jo selv et stort familiemenneske, så jeg synes det er utroligt fint, at Nanna vækker liv i morfarens design, som jo er tidløst på alle måder. Nu skal Louise og jeg hjælpe med at få Intarsia Furniture ud i den store verden – en opgave som jeg glæder mig til, udtaler Tahir Siddique.

Møbelintarsia blev stiftet af Jørgen Aakjær Jørgensen i 1948. Virksomheden blev dog afviklet i 1982, da han gik på pension. Barnebarnet genoptog møbelproduktionen  og -designet i 2019.

Se nøgletal for:
Læs mere om: møbelproducent
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454