23948sdkhjf

Gulvproducent henter direktør hjem fra udlandet

Gulvproducenten Tarkett har fundet en ny administrerende direktør til koncernens danske selskab - og det er et kendt ansigt på de indre linjer.

Michael Aastrup indtager nemlig direktørstolen efter en årrække i udlandet. Det skriver gulvproducenten i en pressemeddelelse.

Senest var Michael Aastrup med til at bygge markedet op i Storbritannien for Tarkett. Men nu kan han se frem til at arbejde med det hjemlige marked.

- Jeg glæder mig til at være en aktiv part i salgsarbejdet sammen med det danske team. Til at møde kunder og gå i dialog med samarbejdspartnere, udtaler den administrerende direktør.

- Baseret på min erfaring ønsker jeg at deltage aktivt i debatten i Danmark. Som branche står vi nu i 11. time, og der er behov for action. Jeg er stolt af, at Tarkett globalt er ledende inden for genanvendelse af gulve, og at vi er en af de få, der i praksis kan tilbyde en cirkulær løsning.

Michael Aastrup startede som nordisk direktør for tæppevirksomheden Desso for 13 år siden. Siden er det blevet en del af Tarkett, hvor den erfarne brancheprofil nu står i spidsen for den danske afdeling.

Den nye direktør tog over for Per Arne Jansson ved årsskiftet.

Se nøgletal for:
Læs mere om: gulve
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469