23948sdkhjf

Fogs nye parkeringshus skal sende stærkt signal

Trælast- og byggecenterkæden Fog har tegnet stregerne op til 229 parkeringspladser i et nyopført parkeringshus i flere niveauer i forbindelse med hovedkvarteret i Lyngby.

Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Parkeringshuset giver direkte adgang til det netop indviede Fog-byggecenter og har en æstetisk forbindelse til netop trælast. Det er nemlig beklædt med trælameller fra Nordisk Profil. 

- I forbindelse med etableringen af vores nye parkeringshus har vi blandt andet haft fokus på genanvendelse og holdbarhed. Det er opført efter et koncept, der reelt set gør det muligt at skille konstruktionen ad og genopføre den på ny, siger Anne Kyed, direktør for forretningsudvikling- og bæredygtighed hos Fog, og tilføjer:

- Herudover har det været vigtigt for os, at parkeringshuset går godt i spænd med vores forretningsområde, hvorfor vi har beklædt det med miljøcertificerede og holdbare træprodukter.

Træfacaderne på Fogs nye parkeringshus er beklædt med varmebehandlet og brandimprægneret fyrtræ, som er enten PEFC-certificeret eller FSC-certificeret. Herudover består Woodfac-klik-løsningen af aluminium, der kan dokumenteres 100 procent indsamlet og genanvendt.

Udover at aflaste området med mere end 200 parkeringspladser, er parkeringshusets øverste etage også indrettet med boldbaner til fri afbenyttelse. Det er med til at skabe en stærk forbindelse til byen, som trælastkæden har et specielt forhold til.

- Hos Fog er vi dybt forankrede i Lyngbys historie, og det er vigtigt for os at bidrage positivt til lokalområdets udvikling. Vores nye faciliteter er mere end blot bygninger; de er et udtryk for vores engagement i at imødekomme lokale behov på flere niveauer, siger Anne Kyed.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081