23948sdkhjf

To nye hovedsponsorer melder sig under Skills-fanen

SkillsDenmark har fået to tunge virksomheder ombord med hovedsponsorater

Med Bygma og Schneider Electric har SkillsDenmark sikret sig to nye hovedsponsorer, der begge ser værdi i at sætte øget fokus på landets erhvervsuddannelser.

– Vi er meget begejstrede for de nye sponsoraftaler og ser store potentialer i samarbejdet med både Bygma og Schneider Electric. Begge virksomheder er vigtige aktører på hver deres felt, og har det tilfælles, at de ønsker mere fokus på de faglærte uddannelser og de unge talenter, siger Simon Neergaard-Holm, direktør i SkillsDenmark, i en pressemeddelelse.

Lasse Weien Svendsen, marketingdirektør i Bygma, ser ligeledes frem til det nye samarbejde med SkillsDenmark – særligt til muligheden for at være med til at fejre håndværksfagene og talenterne på erhvervsuddannelserne.

– Vi glæder os til, gennem vores nye sponsorat, at hylde talenterne på erhvervsuddannelserne og håndværksfagene generelt. Det er vigtigt at synliggøre vores dygtige elever og håndværkere, så langt flere unge end i dag får øjnene op for værdien af at vælge en erhvervsuddannelse, siger Lasse Weien Svendsen.

Hos Schneider Electric glæder man sig også til at være med til at sætte fokus på de erhvervsuddannelser, SkillsDenmark arbejder for at fremhæve.

– Det er en yderst vigtig mission, som vi i Schneider Electric støtter 100 procent op om, siger Mette Sandgaard Kühl, der hos Schneider har ansvar for uddannelse og produkttræning til landets tekniske skoler og elektrikere.

– Vi er hovedsponsor i år for at skabe mere opmærksomhed om de mange muligheder, man har som elektriker. Elektrikerfaget rummer både spændende nye teknologier og digitale løsninger, ligesom man meget konkret kan bidrage til Danmarks grønne omstilling. Det er et fag med formål og fremtid i, som endnu flere skal have øjnene op for, lyder det videre.

DM i Skills løber i år af stablen på Dyrskuepladsen i Roskilde den 18. – 20. april.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078