23948sdkhjf

Lars Larsen Group er flyttet ind: En speciel forbindelse til rødderne

Lars Larsen Group er vendt tilbage til rødderne. Mandag kunne "Dyne-Larsens" livsværk meddele, at man var flyttet ind i det nye hovedkvarter i Silkeborg. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Dermed er Lars Larsen Group, som i samme forbindelse smed navnet LLG A/S og officielt tog Lars Larsen Group A/S til sig, tilbage i en by, som betyder meget for grundlæggerens familie. I mere end 30 år boede Lars Larsen i oplandet til Silkeborg, og i dag bor sønnen Jacob Brunsborg, formand for koncernen, ligeledes i byen.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at det var ejerfamiliens ønske at etablere hovedkontoret i Silkeborg.

- Vores flytning til Silkeborg er et naturligt næste skridt i vores udvikling, og vi har set frem til at komme til Silkeborg, som har en speciel forbindelse til vores koncern og dens rødder, udtaler administrerende direktør i Lars Larsen Group, Jesper Lund.

Lars Larsen Group har dermed forladt koncernens fælles hovedkontor i Brabrand, hvor Jysk, Ilva, Seng og Bolia fortsat har hjemme. Retailafdelingen under Lars Larsen Group sidder dog fortsat i Aarhus-forstaden.

Silkeborg-kontoret er en del af Erhvervspark Silkeborg, som kommer til at bestå af fire kontorbygninger. Byggeriet af det fjerde kontorhus er undervejs.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109