23948sdkhjf

Midtjysk samarbejde sikrer arbejdspladser i dansk møbelindustri

KA Interiør har indledt samarbejde med BoConcept om produktion af skydedørsskabe til BoConcepts butikker.
Der er udsigt til vækst og fastholdelse af danske arbejdspladser i midtjyske Grindsted, hvor KA Interiør har indledt samarbejde med BoConcept om en ny serie af skydedørsskabe til BoConcepts flere end 250 butikker.

- Vores garderobeskabe trængte til den fornyelse, vi har gennemført på andre produktområder. Vi ønskede at lancere noget helt nyt, gerne unikt og skræddersyet til vores kunder. Vi fandt løsningen meget tæt på, hos KA i Grindsted, kun 20 km fra vores fabrik i Ølgod, fortæller Rene Hougaard, der er product range manager hos BoConcept.

Med KA som samarbejdspartner er BoConcept nu i stand til at tilbyde kunderne skydedørsskabe tilpasset den enkelte kundes individuelle ønsker og behov i forhold til størrelse, farver, materialevalg og indretning af inventar. Samtidig kan KA tilbyde en leveringstid på blot syv dage fra ordren afgives til levering på BoConcepts distributionslager.

- Samarbejdet sikrer, at BoConcepts produktprogram står stærkere til at tage kampen op på det globale møbelmarked, siger Rene Hougaard.

Kvalitet og individuelle løsninger
Den nye produktserie er i disse måneder ved at blive udrullet i de over 60 lande, hvor BoConcept er repræsenteret. En særdeles attraktiv salgsplatform der giver tro på øget aktivitet og fastholdelse af lokale arbejdspladser i Grindsted og omegn.

KA Interiør A/S er generelt kommet fint gennem krisen med sorte tal på bundlinjen. I det seneste årsregnskab blev det til et plus på 5,7 mio. kr. efter skat, og i indeværende år forventes et forbedret resultat.

Ifølge CEO Allan Meyer har KA altid haft en strategi om at satse på kvalitet og individuelle løsninger – også under krisen hvor markedet ellers har bevæget sig mod standardiseret, ensrettet produktion for at holde produktionsomkostninger på et minimum. Det er en afgørende årsag til, at det er lykkedes at indgå samarbejde om et nyt produktprogram til BoConcept:

- Drivkraften hos KA handler om et tæt samarbejde med markedsledende kunder, et stærkt og dynamisk produktprogram, høj kvalitet og leveringssikkerhed. Vi har opbygget en meget effektiv og fleksibel ordreproducerende produktion med meget korte leveringstider, der kan konkurrere med enhver standard skabsløsning, siger Allan Meyer.

Han betegner projektet som et lysende eksempel på, hvordan et tæt udviklingssamarbejde skaber nye forretningskoncepter og synergier til gavn for begge parter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096