23948sdkhjf

Lysproducent henter ny salgsdirektør

Belysningsvirksomheden Fischer Lighting vil skrue op for salgsindsatsen, og derfor har de hentet en ny salgsdirektør.

Der er tale om Torben Petersen, der starter i Fischer Lighting med den officielle titel CSO.

- Det er store ord at tale om den perfekte rekruttering, men det mener jeg er tilfældet med Torben. Han har stor forretningsforståelse, kunderne har tillid til ham, han brænder for den bæredygtige agenda, og så er han en vellidt kollega med værdierne i orden, udtaler CEO Bente Priess Andersen i en pressemeddelelse.

Torben Petersen har arbejdet med salg på strategisk og operationelt niveau i mere end 25 år. Før han kom til Fischer Lighting, var han i mange år salgsdirektør hos Axlab, som leverer avanceret udstyr til hospitaler og laboratorier.

Skiftet til Fischer Lighting var dog ligetil, lyder det.

- Det betyder meget for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel, og det er i allerhøjeste grad muligt hos Fischer Lighting, hvor man så målrettet og kompromisløst arbejder på at gøre bæredygtig og upcyclet belysning til det oplagte valg. Samtidig tiltaler det mig, hvordan Fischer Lighting tager ansvar i selve produktionen, der foregår på sociale værksteder rundt om i Danmark af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, ligesom man har stort fokus på den menneskelige trivsel, som god belysning skaber, udtaler Torben Petersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08