23948sdkhjf

Bygma lancerer talentlegat

At belønne den ekstraordinære indsats. Det er tanken bag Bygmas nystiftede legat, Bygma Talentlegat, som i 2024 uddeles for allerførste gang. Her vil 24 elever fra seks af landets handelsskoler modtage et legat på 12.000 kroner.

Det skriver Bygma i en pressemeddelelse.

- I Bygma ønsker vi at tage ansvar for det samfund, som vi og vores medarbejdere er en del af. Dette legat giver os mulighed for at hylde de dygtige unge, der står på nippet til at skulle i gang med deres karriere, og forhåbentlig også influere deres valg af retning henimod handelsbranchen, udtaler koncernchef i Bygma Gruppen, Peter H. Christiansen.

I år indstilles elever fra seks skoler, henholdsvis Aalborg Handelsskole, Aarhus Business College, Tietgenskolen Odense, IBC Kolding, ZBC Næstved/Ringsted og Roskilde Handelsskole. 

Indstillingen bygger på en ekstraordinær indsats og skal leve op til en række krav for at få legatet. Det er underviserne på de enkelte skoler, som kan indstille eleverne.

- Danmark er en handelsnation, og vi har brug for dygtige handelsuddannede, som har forretningsforståelse, leverer god service og samtidig formår at navigere i komplekse forsyningskæder. Derfor er det vigtigt, at vi som samfund både anerkender og hylder dem, som har valgt en uddannelse virksomhederne efterspørger, og som derudover åbner døre for en bred kam af karrieredrømme og spændende arbejdsliv, siger Jesper Nielsen, direktør hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Byggecentre
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453