23948sdkhjf

Begyndende optimisme hos Aage Østergaard

Møbelproducenten fra Roslev nedbragte sidste års underskud og ser nu lysere på fremtiden.
Aage Østergaard Møbelindustri A/S kom ud af regnskabsåret 2012 med et underskud efter skat på 2,3 mio. kr. mod et negativt resultat i det foregående år på 4,2 mio. kr.

Møbelproducenten fra Roslev er dermed godt i gang med at høste frugten af de initiativer, som blev søsat for at modstå tilbageholdenheden på markedet.

- Møbelmarkedet er stadig præget af en udbredt lavere aktivitet, hvilket stiller krav til omstilling. Processen om at bringe selskabet tilbage til en positiv indtjening er fortsat, og de igangværende tiltag har bidraget hertil, dog endnu ikke i tilstrækkelig grad til, at målet har kunnet nås, konstaterer direktionen bestående af Torben Østergaard og Henrik Østergaard i årsregnskabet.

Ifølge ledelsen er resultatet ikke tilfredsstillende, men med en egenkapital på 17 mio. kr. i ryggen samt en nedbragt binding i lagervarer, ser virksomheden alligevel nogenlunde positivt på fremtiden.

- Vi forventer, at udfordringerne på møbelmarkedet vil fortsætte, og der vil blive stillet store krav om handlekraft og omstillingsparathed. Vi forventer at kunne fortsætte udviklingen og forventer et forbedret resultat i 2013, konstaterer ledelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109