23948sdkhjf

Digital millioninvestering skal åbne nye markeder

KA Interiør har digitaliseret produktionen i Grindsted til fulde, så man nu kan kigge mod nye markeder i Europa

En millioninvestering skal gøre KA Interiørs fabrik i Grindsted fuldt digitaliseret og klar til nye, europæiske markeder.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden, der producerer og leverer garderobeskabe med skydedøre til køkken- og møbelbranchen samt byggemarkeder.

Tilføjelsen af en ny, digital sav gør produktionen fuldt digitaliseret. Sidste del er et nyt forarbejdningsanlæg med robotsortering, hvilket tilføjes det højteknologiske produktionsapparat, som på årlig basis producerer omtrent 110.000 skydedøre. 

- Vi investerer i fremtiden, hvor forbrugerne ønsker sig skræddersyede skydedørsløsninger til en fornuftig pris. Med en fuldt digitaliseret fabrik kan vi imødekomme disse ønsker fra vores eksisterende kunder, men også fra en række nye kunder i Norden og på nye markeder i Europa, udtaler administrerende direktør René Heisselberg.

Investeringen betyder, at virksomheden kan fordoble produktionen i de kommende år og minimere materialespild i forbindelse med savning med omtrent 15-20 procent.

- Når vores nye forarbejdningsanlæg saver ud til en ny garderobe, så henter det data om de enkelte dele af et garderobeskab direkte fra vores ERP-system. Og hvis en ordre kan tegnes og designes samt godkendes i vores it-system, så kan den også produceres. Hermed bringer vi vores evne til at lave individuelle løsninger op på den helt store klinge, fortæller Bjarke Vinding, som har titlen Factory Manager.

KA Interiør blev grundlagt i 1991 og er Nordens største private-label-producent af skydedørsskabe til køkken- og møbelbranchen. Siden 2018 har virksomheden været ejet af tyske Vivonio Furniture Group.

Se nøgletal for:
Læs mere om: møbler
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454