23948sdkhjf

Byggecenter sender unge ud i verden

Siden 2017 har Bygma sendt trainees til udenlandske afdelinger for at lære

Bygma sender hvert år fire salgstrainees på ophold i de øvrige nordiske lande, så nye medarbejdere lærer, hvordan butikker og salg foregår andre steder end i Danmark.

- Som nordisk koncern er det oplagt at få del i den viden, der gemmer sig uden for landegrænserne. Derfor giver vi udvalgte elever en unik mulighed for at være en del af vores datterselskaber i Norden i en periode. Vi tror på, at de kan tilegne sig en masse god læring og bruge det i deres dagligdag, når de er tilbage fra praktikopholdet, lyder det fra Anette Sondrup, der er HR-direktør hos Bygma.

I år blev fire trainees fra Aabenraa, Tønder, Odense og Galten sendt afsted i 14 dage på Bygmas regning. For eksempel blev Michael Hemmingsen fra Bygma Aabenraa og Rasmus Thomsen fra Bygma Tønder sendt til Island i 14 dage.

- Vi har lært rigtig meget af vores islandske kollegaer. Både i forhold til hvordan butikkerne tager sig ud, men også hvordan samarbejdet med leverandørerne foregår her. En mulighed som denne hænger ikke på træerne, da man både udvikler sig personligt og som medarbejder i Bygma, lyder det samstemmende fra Michael Hemmingsen fra Bygma Aabenraa og Rasmus Thomsen fra Bygma Tønder ifølge en pressemeddelelse.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125