23948sdkhjf

Navnenyt: Møbel- og køkkentransportør styrker forretningsudviklingen

Fra det nye år får Udo Frandsen ansvar for Thortrans’ forretningsudvikling

Thortrans ligger i Randers, og det er et godt sted at ligge for en transportør specialiseret i køkkener og møbler, for der er mange producenter og forhandlere af begge i og omkring den midtjyske by.

Udo Frandsen er udnævnt til Thortrans’ Director of Sales & Business Development fra 1. januar 2024. Den nye salgs- og forretningsansvarlige hos Thortrans fortæller til Wood Supply, at møbel- og køkkentransport altid har ligget hans hjerte nær.

- Jeg er møbeltransportspecialist. Jeg har beskæftiget mig med transportbranchen i snart 42 år. Særligt møbeltransport har jeg altid brændt for, og jeg er udlært indenfor dette segment, siger Udo Frandsen.

For dem der ikke vidste det, så transporteres PK22, Skalstolen og Oksen ikke på europaller i en 40-fodscontainer med lidt bølgepap omkring. Designmøbler i den klasse kræver specialtransport og -håndtering, og det leverer Thortrans.

- Danmark har rigtig mange producenter af designmøbler i den dyre ende, og der kræves en anden service, fortæller Udo Frandsen.

- Det er vigtigt, at chaufførerne ved, hvad de har med at gøre, og der forlanges også et andet serviceniveau af transportselskabet fra producenter, detailled og forbrugere. Man tager på en helt anden måde vare på designmøbler under transport. Det er en langt mere dedikeret og skånsom transportform fra producent til forbruger, uddyber den kommende forretningsudviklingsansvarlige hos Thortrans.

Thortrans er ikke en letvægter i markedet. Virksomheden opgiver ikke omsætning, men bruttofortjenesten  var 88 mio. kr. i regnskabsåret 21/22, og virksomheden har 178 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125