23948sdkhjf

Avis: Biva-kunder udøver til selvtægt

Konkursen i Biva-Tæppeland har i enkelte tilfælde fået folk til at gå langt over stregen.
Kunder venter på møbler for cirka 8 mio. kr. i kølvandet på Biva-Tæppelands konkurs, og det har nærmest udløst en telefonstorm hos kuratoren, advokatfirmaet Kromann Reumert.

Langt de fleste af de kunder, der er kommet i klemme, håndterer situationen på anstændig vis, men i enkelte tilfælde er det gået over stregen. Det fortæller Lisa Bo Larsen fra Kromann Reumert til BT:

- Vi har desværre modtaget enkelte beretninger om vrede kunder, som er gået langt over grænsen. Onsdag oplevede en ekspedient at blive overfuset af en kunde i en sådan grad, at det udviklede sig til håndgemæng. Sælgeren trækker sig klogeligt, mens kunden simpelthen tager sine møbler under armen og forlader butikken, siger hun til avisen.

I forbindelse med konkursen valgte kurator at opretholde driften i 33 af de 50 butikker i kæden med henblik på at finde en køber til disse. Ifølge BT har der i to af butikkerne været så dårlig stemning, at personalet i disse har bedt om at få butikkerne lukket. Medarbejderne har dog siden ændret mening.
Læs mere om: Biva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454