23948sdkhjf

Snedkeri leverer bedste resultat i fem år

A/S Inventarsnedkeriet i Viby uden for Aarhus 20-dobler sidste års driftsresultat

Tirsdag offentliggjorde A/S Inventarsnedkeriet fra Viby J. deres bedste regnskab i fem år.

Den 13-mand m/k store virksomhed havde i regnskabsåret, der sluttede i september, en bruttofortjeneste på 4,5 mio. kr. og en fortjeneste på 340.000 kr. på driften før finansielle poster og skat.

- Vi har haft et år, hvor vi ikke på noget tidspunkt har haft nedgang i aktiviteten. I dette år har vi også været bedre til at levere de rette mængder til den rette tid, siger Jan Lildballe til Wood Supply og tilføjer:

- Vi har lige som alle andre kæmpet med stigende materialepriser, og på nogle punkter kæmper vi stadig. Men hovedårsagen til årets resultat må siges at være, at virksomheden bare er blevet dygtigere og sundere, uddyber snedkermesteren.

Professionel bestyrelse

Snedkervirksomheden adskiller sig fra normen i branchen ved at have en kvindelig medejer og snedkermester. Hun hedder Tine Pedersen og var indtil i år værkfører i virksomheden.

– Det er klart, at jeg har spurgt Tine, fordi hun er en dygtig snedker, en god og fair leder, og fordi hun arbejder målrettet efter vores fælles værdier på snedkeriet, sagde Jan Lildballe, da Tine Pedersen trådte ind i ejerskabet af virksomheden.

Hun er dog langt fra den eneste kvinde hos A/S Inventarsnedkeriet. Der er flere kvindelige ansatte, og bestyrelsen indeholder også yderligere et par kvindelige medlemmer.

- Det er afgørende, at de er kompetente og professionelle. Men i et lidt større perspektiv er det min oplevelse, at der med kvinder i ejerkreds og bestyrelse kommer andre perspektiver og andre forslag på bordet, end der ellers ville gøre, og det er en stor styrke, siger Jan Lildballe.

Bestyrelsen for A/S Inventarsnedkeriet

  • Mette Storgaard
  • Louise Mosegaard
  • Tine Pedersen
  • Christian Holch 
  • Jan Lildballe
Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094