23948sdkhjf

Jens Romundstad færdig med Solartag

Tidligere direktør og bestyrelsesmedlem Jens Romundstad er nu fortid i soltagsvirksomheden Solartag. Han har solgt sine ejerandele på 22,5 procent til Greenergy Invest.

- Det er korrekt, men jeg har ikke så meget at sige. Det faldt med tiden naturligt at stoppe, skriver Jens Romundstad i en besked til Finans.

Direktør, ejer, bestyrelse

Jens Romundstad kom til Solartag i februar 2021 som direktør, og i september samme år kunne han løfte sløret for yderligere engagement i virksomheden.

- Når drøm bliver virkelighed :-) Jeg kan nu endelig kalde mig for administrerende direktør og medejer af Solartag, en fantastisk virksomhed med et banebrydende produkt, der tapper direkte ind i bæredygtighed og grøn omstilling. Jeg er simpelthen så stolt og glad :-), skrev han dengang på Linkedin.

I juni 2023 var det imidlertid slut med direktørtitlen – han indtog dog en plads i bestyrelsen og beholdt sine ejerandele.

- Solartag står naturligt overfor en yderligere international ekspansion. Jeg har aldrig tidligere i min karriere arbejdet med internationalisering. Derfor har jeg aftalt med Thomas Pedersen (stifter af Solartag, red.) og Impagt, at jeg stopper som administrerende direktør og giver plads til en profil, som er bedre end mig til dette, skrev  Jens Romundstad på Linkedin i sommeren 2023.

Men nu er han altså helt færdig med Solartag. 

Ejerforhold

Efter købet af Jens Romundstads ejerandele sidder Greenergy Invest på et sted mellem 33,33-49,99 procent. Det fremgår af CVR-registreret. 

Bag Greenergy Invest står selskaberne P.E. Holding Holbæk A/S, Memp Aps, Friborg Invest og Memp 2017 Aps. 

Direktør i Greenergy Per Rasmussen tegner sig for selskaberne Memp, mens bestyrelsesmedlem i Greenergy Invest Per Erland tegner sig for P.E. Holding A/S, mens Henrik Friborg Jakobsen står bag selskabet Friborg Invest. 

Om Jens Romundstad

  • Jens Romundstad blev i sin tid kendt i den brede offentlighed som ’Biker-Jens’ og tog siden turen op ad rangstigen i dansk dagligvarehandel.
  • Han var bl.a. salgsdirektør i Fakta og blev siden forfremmet til HR-direktør for samtlige Coops kæder.
  • De  Coops topchef Kræn Østergaard Nielsen udskiftede en stor del af toplaget i koncernen i 2020 var det farvel til jens Romundstad. 
  • Jens Romundstad stoppede i Coop med udgangen af 2020. 
  • Den 1. februar overtog han direktørstolen i Solartag fra stifter og hovedaktionær Thomas Pedersen.

Kilde: Energy Supply

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078