23948sdkhjf

Et møbelhus lukker og et nyt opstår

Bolig Nyt Grenaa får afdeling i Auning

Det er ikke mere end et halvt år siden, at Hjemme Hos Bolig Nyt Møbler åbnede i Grenaa. Thomas Brink og Anders Westmark står bag butikken, som de åbnede på Trekanten, som ligger i Grenaas sydvestlige hjørne.

Nu åbner makkerparret i samarbejde med Jesper Loft endnu en butik, men denne gang i Auning.

Bolighuset i Auning stod til at lukke, da forretningens mangeårige ejer Steen Petersen havde valgt at gå på pension, men nu rykker Brink, Westmark og Loft ind på adressen, og således vil der fortsat bliver solgt møbler i den lille midtjyske by.

- Jesper kontaktede os og spurgte, om vi ikke sammen skulle åbne et møbelhus, nu hvor Bolighuset lukker. For selvfølgelig skal der være et møbelhus i Auning, og så er der jo en masse synergier i forhold til vores møbelhus i Grenaa, fortæller Thomas Krogh Brink til amtsavisen.dk.

Blandt andet vil der blive solgt gardiner i butikken, for den ene ejer af Hjemme Hos Bolig Nyt Grenaa ejer yderligere en Bolig Nyt butik i byen. Anders Westmark ejer med sin kone en gardin og interiørbutik, og dele af denne butiks gardinsortiment vil nu være at finde i Auning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063