23948sdkhjf

Endnu en konkurs i Paustian-paraplyen

Frantz Longhis selskab Danish Design Restaurants er gået konkurs

I sidste weekend offentliggjorde Danish Management Group et regnskab, hvor tabet var 74,5 mio. kr. Tirsdag aften blev det offentliggjort, at Paustians flagskibsbutik i Aarhus var gået konkurs, og i dag mandag er Danish Design Restaurants nu også gået konkurs. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Restauranterne Nordisk Spisehus og Villa Dining er tilknyttet Danish Design Restaurants. Alle virksomheder er datterselskaber af Frantz Longhis moderselskab Danish Management Group.

»Det er et tomt selskab uden ansatte og uden praktisk betydning. Vi forenkler antallet af selskaber, der ikke er aktivitet i. Da vi tidligere havde op mod 10 serveringssteder, havde vi et fælles adm. selskab, ovennævnte DDR (Danish Design Restaurants, red.), der styrede de 10 serveringssteder. Over coronaperioden er de jo skåret ned til nu kun Nordisk Spisehus, og der er ikke brug for et separat adm. selskab i dag,« skriver Frantz Longhi til Finans.

I slutningen af oktober fortalte Aarhus Stiftstidende, at Nordisk Spisehus i Aarhus var lukket. Fra en læser havde avisen modtaget en sms, hvor der stod at læse, at en reservation i Nordisk Spisehus måtte aflyses, fordi direktør Frantz Longhi havde besluttet, at det skulle ombygges.

- Lige nu kan jeg ikke sige noget om, hvornår vi åbner igen. Det afhænger af håndværkerne. At der ikke informeres om den midlertidige lukning på hjemmesiden eller på restaurantens facade må bero på en fejl, sagde Frantz Longhi til Aarhus Stiftstidende, da virksomheden lukkede i oktober.

Går man i dag ind på Nordisk Spisehus’ hjemmeside, er hjemmesiden død.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078