23948sdkhjf

Ostermann har matchende kanter på lager

Samtidig med at den nye Egger-kollektion lanceres i februar, fås alle de passende kanter hos Ostermann. I enhver ønsket bredde op til 100 mm og med vores velkendte, hurtige leveringsservice.

Kollektionen omfatter elegante og afdæmpede trædekorationer, matte velouragtige, ensfarvede plader samt klassiske materialereproduktioner med imponerende realistiske prægninger. Selvfølgelig er der også en lang række PerfectSense-lakerede plader, ensfarvede og med trædekorationer. Pladerne fås nu i butikkerne – klar til at blive forvandlet til individuelle møbler af snedkere og tømrere. For at gøre det muligt gik Ostermann tidligt i gang med at udvælge de matchende møbelkanter og præsenterer nu kanter, der passer til alle farver og mønstre. De lagerføres i standarddimensionerne 23, 33, 43 og 100 x 1 og/eller 2 mm. Og leveres i længder fra 1 meter. Alle 100 mm brede ABS-kanter kan også på forespørgsel skæres i individuelle bredder. Virksomheder, der arbejder med nulfuge-teknologier, modtager kanter med TPU-funktionslag til deres laser-, Airtec- eller Infratec-enheder. Alle varianter fås også med smelteklæberbelægning til forarbejdning med varmluftapparater. Se nyhederne med det samme ved at søge på"#Highlights02" på www.ostermann.eu

Elegante trædekorationer

Egger-kollektionerne har altid været kendetegnet ved et stort antal klassiske trædekorationer. Du finder matchende trædekorationer i harmonisk afstemte dekorationsmønstre og prægninger hos Ostermann.

Matte, velouragtige farver

De ensfarvede varianter fås bl.a. i et stort udvalg af populære neutrale farver, fra hvid over beige og grå til velouragtig sort. Trendfarven grøn spiller også en vigtig rolle i sortimentet. Ostermann-kanterne fås i de samme farver med passende overflader.

Materialereproduktioner med naturtro tekstur

Ved fremstillingen af Ostermanns kanter er der især lagt vægt på den matchende overfladetekstur. Det betyder, at plade og kant fremstår fuldstændig sammenhængende, også når det gælder materialereproduktionerne.

Alt fra én leverandør

Hos Ostermann kan du få alt, hvad du har brug for til dit projekt. Du kan bestille alle materialer på én gang: Kanter, beslag, udstyrselementer og værkstedsartikler. Det sparer værdifuld tid, som kan bruges til kunderådgivning og produktion.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078