23948sdkhjf

Stor ordre til Pro Tec Vinduer

Holstebro-virksomheden skal levere 1.105 elementer af en ny type vindue til et boligprojekt i Lyngby.
Den første store ordre på Pro Tecs nye Basic+-vinduer er nu en realitet. Aftalen lyder på 1.105 elementer og er indgået med Lyngby almennyttige Boligselskab, der skal anvende Pro Tecs 3-lags elementer til renovering af afdelingen Bøgeparken.

Blandt de centrale kriterier for valget af Pro Tec Basic+ er, at vinduerne produceres i Danmark, er energivenlige og har kort leveringstid.

- Vi er virkelig glade for, at kunderne tager godt imod de nye produkter. Det er vigtigt for os, at det bliver påskønnet, at vi har energirigtige produkter og beholder produktionen og dermed arbejdspladserne i Danmark, siger salgschef Jesper Hønning.

Han fremhæver, at Basic+ er en gennemtestet produktserie med enkel elementopbygning og stor ensartethed, der med stor fordel kan anvendes til netop større vinduesudskiftninger i den almene boligsektor som i tilfældet med boligforeningen i Lyngby. Bag udskiftningen af vinduerne i Bøgeparken står entreprenørvirksomheden Hald & Halberg.

Pro Tec har base i Holstebro i Vestjylland og beskæftiger ca. 140 medarbejdere. Virksomheden har siden foråret 2011 været en del af svenskejede Inwido AB.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111