23948sdkhjf

Tjener milliarder trods tilbagegang

3,96 mia. kr. tjente Jysk på den primære drift i 2022/2023

I indsatsen for at kvæle europæisk inflation har ECBs højrentepolitik skabt en mat stemning blandt forbrugerne. Trods det formår den store motor i Lars Larsen Groups retail-operation at vokse. Jysks omsætning voksede med 6,3 pct i 22/23 og er nu på hele 38,5 mia. kr. 

Mere opsigtsvækkende er det, at virksomheden formåede at tjene 3,96 mia. kr. på den primære drift. Det er godt nok en god halv milliard mindre end det foregående år, men det er i et marked, hvor der normalt ses langt større tilbagegang. 

- Trods faldet i vores EBIT-resultat i år, har Jysk holdt sig fri af salgsnedgangen i det globale boligindretningsmarked på grund af vores lave priser og produkter af høj kvalitet. Vi kan alle være meget stolte af vores hårde arbejde og resultater for dette regnskabsår, og jeg vil gerne takke vores medarbejdere igen for deres engagement og dedikation, siger CEO for Jysk Rami Jensen i en pressemeddelelse fra Lars Larsen Group.

Det er første årsrapport med Rami Jensen som topchef fra Jysks retailoperation. 1. september overtog Jensen direktør-stafetten efter Jan Bøgh. 

135 nye butikker har Jysk åbnet i regnskabsåret 2022/2023. Jysk oplyser tillige, at butikskæden har fået 1,2 mio. flere kunder i det forgangne år. Derudover har Jysk åbnet et nyt distributionscenter i Ungarn og indretningsmæssigt opdateret mere end 600 butikker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063