23948sdkhjf

Yderligere vækst hos Dencon

Bundlinjen er mere end fordoblet hos den nordvestjyske producent af kontormøbler.
Dencon i Skive har netop offentliggjort resultatet af regnskabsåret 2012/13. Det viser et overskud før skat på 7,1 mio. kr. mod 3 mio. kr. året før.

Administrerende direktør Henrik Søgaard Feld kan se tilbage på et år, hvor kontormøbelbranchen, set med hans øjne, har oplevet en væsentlig afklaring i producentleddet. Strategiskift, opkøb, konkurser og økonomiske vanskeligheder er alle medvirkende faktorer til, at producenterne i branchen nu fremstår klart differentierede.

- Dencon har gennem hele krisen holdt fast i en klar, forhandlerbaseret distributionsstrategi. Dermed har vi opnået stor troværdighed. Samtidig har vores satsning på de nære eksportmarkeder medført en signifikant omsætningsfremgang, siger Dencon-direktøren og understreger, at hele årets overskud geninvesteres i virksomheden.

Dencon har i årets løb foretaget investeringer i bygninger og ny produktionsteknologi, og virksomheden fremstår nu fleksibel, rationel og forberedt på de kommende års udfordringer, siger Henrik Søgaard Feld.

I det kommende regnskabsår forventer Dencon øget aktivitetsniveau og indtjening. Blandt andet på grund af en fortsat fokuseret salgsindsats på hovedmarkederne – Danmark og de skandinaviske markeder – samt effekterne af den udvidelse af produktporteføljen, som Dencon har foretaget i løbet af 2012-13.

Produktnyhederne omfatter ”Delta X”; en ny eksklusiv chefserie i en kombination af linoleum, valnød og lys eg, samt en ny omfattende kantineserie med borde og stole i utallige overfladekombinationer. Sidst, men ikke mindst, har Dencon introduceret ”Beatnik”, som ifølge Henrik Søgaard Feld er den første stol med indbygget Apple Air Play-teknologi.
Kommenter artiklen (4)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078