23948sdkhjf

Politianmeldt: Lagertelte skal pilles ned

En palleforhandler ved Roskilde har fået den ide at opmagasinere paller i telte. Den købte kommunen ikke

Pallekoncept er en lille virksomhed, som ligger ved landevejen mellem Roskilde og Solrød. Virksomheden køber og sælger paller, og den har oplevet en betydelig vækst de sidste seks år.

Væksten har faktisk været så voldsom, at virksomheden har manglet lagerplads. Det fandt Pallekoncept en nem løsning på. Store telte ved virksomhedens bygninger var løsningen.

Men må man det? Nej, siger Roskilde Kommune.

- Der er mange detaljer, som kan komplicere det hele. Men faktisk er sagen forholdsvis enkel. Virksomheden har søgt om tilladelse til i landzone at opføre lager, har fået afslag, men har gjort det alligevel. Den har fået besked på at pille det ned, men har mig bekendt ikke gjort det endnu. Men måske kan det bedre betale sig at bruge ulovligt etableret lager end at følge loven,” siger plan og udviklingschef i Roskilde Kommune Vilfred Hvid til Børsen.

Bent Krogh og Jacek Majewski ejer Pallekoncept, og de fortæller, at konsekvensen af nej’et til teltopbevaring bliver fyring af nogle af virksomhedens 40 medarbejdere. Ejerne forfølger nu sagen med deres advokat, da de mener, at afslaget på tilladelsen til teltene er givet på et forkert grundlag.

Roskilde Kommune, derimod, har anmeldt virksomheden til politiet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079