23948sdkhjf

Rekordregnskab og så er det slut

Jyske Rum har just præsteret sit bedste regnskab nogensinde, og så giver Marian Dufke stafetten videre til Niels Peter Andersen, som løber virksomheden i mål alene

Marian Dufke og Niels Peter Andersen stiftede Jyske Rum i 2015 og har været 50/50-partnere i virksomheden lige siden. Nu har Marian Dufke solgt sin andel Niels Peter Andersen, som skal drive Jyske Rum videre som eneejer.

Det sker på baggrund af den lille virksomheds bedste regnskab nogensinde. En bundlinje på knap to mio. kr. og en bruttofortjeneste på godt 4 mio. kr. er det blevet til i regnskabsåret, som endte 30. juni.

Jyske rum leverer alt i akustik, men også indretning af for eksempel receptioner, kantiner og konferencelokaler.

- Vi er aldrig lykkes med at blive uenige om, hvordan vi skal udvikle virksomheden, og det bunder i en dyb respekt for hinandens kompetencer og personlighed, siger Marian Dufke om samarbejdet med Niels Peter Andersen.

- Det er naturligvis vemodigt, at jeg skal aflevere mit barn, men det er vel også et udtryk for ansvarlighed at give depechen videre i god tid, fortsætter hun.

Jyske Rum ApS
Regnskabsår 2022/23 2021/22 2020/21
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 4,2 4,0 4,1
Resultat af primær drift 1,8 1,4 2,1
Resultat før skat 1,8 1,4 2,1
Årets resultat 1,4 1,1 1,6
Balancestatus 6,3 5,4 4,5
Egenkapital 3,9 3,0 2,7
Kilde: CVR

Niels Peter Andersen ser fortrøstningsfuldt på en fremtid uden Marian Dufke i virksomheden.

- Vi oplever i større og større grad, at der er fokus på, at den enkelte medarbejders muligheder for at koncentrere sig bliver ødelagt af unødvendig støj fra maskiner, telefoner og kolleger. Derfor omfatter en stor del af de opgaver, vi løser, også løsninger på støjproblemer, og der er vi i al beskedenhed nogen af de bedste i markedet, forklarer Niels Peter Andersen.

Helt uden Marian Dufke bliver fremtiden dog ikke. Hun fortsætter som medarbejder i virksomheden et halvt år endnu, og derefter skal der være ”plads til andre interesser”, som det hedder i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111