23948sdkhjf

Dansk møbelgigant tilslutter sig internationale klimamål

Lars Larsen Group har tilsluttet sig klimainitiativet STBi, som står for Science Based Targets Initiative

Lars Larsen Group har forpligtet sig til at tilrettelægge forretningen således, at Paris-aftalens klimamål kan overholdes. Det fortæller Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.

Ambitionen i Paris-aftalen er, at de globale temperaturstigninger skal holdes under 1,5 grader. Lars Larsen Group har samtidigt et ambitiøst mål om at halvere koncernens CO2-udledning inden 2030.

- Ligesom mange andre er jeg også bekymret over at være vidne til stadig mere ekstreme vejrforhold i Danmark såvel som i resten af verden. Vores forpligtelse over for SBTi er et udtryk for vores ønske om at være en del af løsningen og bidrage til at begrænse den globale opvarmning, hvilket er helt i tråd med vores andre tiltag på klimaområdet og vores grundlæggende værdier om at handle ansvarligt, siger præsident og administrerende direktør for Lars Larsen Group, Jesper Lund.

Lars Larsen Groups retail-aktiviteter tæller:

  • Jysk
  • Bolia.com
  • Ilva
  • Third Space
  • Seng
  • Sengetid
  • Sofacompany

Kilde: LLG

STBi er et otte år gammelt internationalt samarbejde, og dets ambition er at gøre overholdelse af Paris-aftalen mulig for private virksomheder. Samarbejdet er finansieret af sværvægtere som Ikea-fonden, Amazon, Rockerfeller-brødrenes fond og UPS-fonden. Siden 2015 har mere end 3800 virksomheder tilsluttet sig klimamålene, og 2590 af dem har tilsluttet sig en nuludledningsambition.

Det er en ambitiøs opgave, som ligger foran Lars Larsen Group.

- Det er en krævende proces, som kræver mange data, analyser og dokumentation, og dermed kræver en stor indsats fra vores virksomheder, siger Jesper Lund.

- Når det er sagt, så er det det mest ansvarlige skridt at tage i betragtning af den situation, vi står i, konkluderer Lars Larsen Groups CEO.

Lars Larsen Group forventer, at man næste år kan dokumentere indsatsen for at være i overensstemmelse med STBi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125