23948sdkhjf

Vagtskifte i toppen af sydjysk køkkenkæde

Torben Lyng overdrager sin andel af Dansk Køkkenpartner ApS og giver stafetten videre til en smule yngre kræfter

Torben Lyng har valgt at overdrage sin anpart i virksomheden Dansk Køkkenpartner ApS. Den nye medejer hedder Johs. Andersen. Andersen er forvejen ejer af en række EDC-butikker i det sydjyske. Det oplyser Dansk Køkkenpartner i en pressemedelelse.

Dansk Køkkenpartner har butikker i Odense, Vejle, Esbjerg og Aabenraa. Derudover har virksomheden en betydelig forretning rettet mod køkkenlevering til større nybyggerier og renoveringer, og den del af Dansk Køkkenpartners aktivitet spænder fra større entrepriser til den mindre håndværker, som bygger en håndfuld rækkehuse.

- Det har været en utrolig spændende tid, siger den snart tidligere medejer af Dansk Køkkenpartner Torben Lyng.

- Da vi etablerede Dansk Køkkenpartner tilbage i 2019, bestod virksomheden af to medarbejdere i en ikke særligt velplaceret butik på Middelfartvej i Odense. Nu omsætter vi for mere end 100 mio. kr., og vi har fire flotte butikker, 38 medarbejdere og et markedsområde, der dækker næsten hele Syd- og Sønderjylland, siger Torben Lyng videre.

Den medarbejder, som Torben Lyng mødte på arbejde med i Odense tilbage i 2019, hedder Per Juhl. Han har en fortid hos Svane Køkken og Invita, og med Torben Lyngs lange karriere hos både TCM og HTH, er det erfarne køkkenfolk, som har fået Dansk Køkkenpartner og Designa til at vokse i det sydjyske.

Tilfredshed i hovedsædet

Det er ikke en udvikling, som man har været kede af i Kjellerup, hvor Designas hovedkontor og produktionsfaciliteter ligger.

- Vi har været rigtigt glade for det bidrag, som Torben sammen med hans medejer Per Juhl har ydet de seneste fire år, siger øverste direktør for Designa Erik Høj.

- Den markante vækst og det koncept, de har bygget virksomheden op efter, har passet perfekt til den strategi, som Designa A/S forfølger. Nu ser vi med fortrøstning frem mod næste fase i virksomhedens liv med en ny ejer ombord, fortsætter Erik Høj.

Det er ikke nogen letvægter, som Torben Lyng har fundet til at overtage sin ejerandel. Johs. Andersen ejer en række EDC-butikker fra Kolding til Vejle. Udover at blive medejer så bliver Johs. Andersen også virksomhedens bestyrelsesformand. 

Netop i synergien mellem EDC og Designa-forretningen ser Johs. Andersen muligheder.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Designa og et stærkt køkkenbrand, hvor jeg forventer en stor synergieffekt mellem vores EDC-mæglerbutikker og Designa-køkkenbutikkerne, siger Johs. Andersen om de nye forretningsmuligheder i rollen som medejer af en køkkenkæde og ejer af en ejendomsmæglerkæde på samme tid.

- Samarbejdet skal resultere i, at der kommer en masse flotte og funktionelle kvalitetskøkkener ud til glade og tilfredse kunder. Det har været afgørende for mig, at Designa er et danskproduceret køkken, så afstanden fra fabrik til slutkunde er kortest mulig, siger Johs. Andersen afslutningsvis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11