23948sdkhjf

Snedkerfirma gået konkurs

Sildebensspecialisten Sada Design I/S efterlader forudbetalende og nu også skuffede kunder

Møbelsnedkerfirma Sada Design I/S i Vejle er gået konkurs. Det er et snedkerfirma, som har lavet møbler, hvor køberen ofte blev inddraget i designprocessen.

Et af virksomhedens produkter var borde i sildebensdesign. Bordpladen var udgjort af for eksempel massive egeparketstave og har samme udtryk som et massivt parketgulv. Også massive plankeborde var en del af virksomhedens sortiment.

Og det var ikke billige møbler, som SaDa Design I/S producerede. Et bord med sildebensbordplade i en mellemstørrelse kostede over 10.000 kr., og et plankebord 8.000 kr. per løbende meter. 

Hvis man ringer til virksomheden for at få en kommentar til konkursen, får man blot at vide af en telefonsvarer, at ”dit opkald er meget vigtigt for os”. 

Jan Bruun Jørgensen er advokat hos Andersens Partners og er kurator under konkursbehandlingen Sada Design I/S. Jan Bruun Jørgensen fortæller til Wood Supply, at der er tale om en konkurs, hvor der er begrænsede værdier i virksomheden og en gruppe skuffede kunder.

- Der er kunder, som ikke får de produkter, som de har betalt for, og de selvfølgelig skuffede og kede af det. Der er vel tale om mellem 5 og 10 kunder, som bliver berørt af konkursen. Her er tale om kunder, som har betalt helt eller delvist forud.

Desuden oplyser Jan Bruun Jørgensen, at der af værdier i virksomheden er et mindre varelager og forskelligt værktøj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.864