23948sdkhjf

Kæmpeordre til Wood Step

Feriestemning er afløst af travlhed og nyansættelser, efter den største samlede ordre nogensinde netop er tikket ind.
Hos Wood Step i Havndal har man svært ved at få armene ned i disse dage. Virksomheden har netop indgået aftale med MT Højgaard om levering af intet mindre end 544 trapper til et stort renoveringsprojekt i Albertslund Syd.

- Det er den største samlede ordre i Wood Steps nu snart 25-årige virke. I de 30 år, jeg har solgt trapper, har jeg ikke oplevet noget lignende. Den største ordre indtil dato var på 178 trapper, siger en stolt og glad direktør, Peter Ravn.

Han fortæller, at den rekord store ordre kommer, netop som der igen er kommet godt gang i projektsalget, og der bliver således ikke meget tid til sommerferie.

- Den første leverance kommer nu på mandag. Vi har allerede været ude at ansætte to nye montører, og vi forventer, at vi efter sommerferien skal ansætte yderligere, siger direktøren.

Mangeårig samarbejdspartner
Det er ikke første gang, at Wood Step leverer trapper til et af MT Højgaards byggeprojekter. Samarbejdet går faktisk helt tilbage til 1984, hvor MT Højgaard – i øvrigt som en af Wood Steps første kunder – skulle bruge trapper til et stort projekt i Høje Taastrup.

- Det er blevet til mange flere siden – og vi har gennem årene haft et tæt samarbejde. Derfor er vi naturligvis ekstra glade, for at få en sådan ordre. Det er dog ikke kun på baggrund af mange års gode relationer, at vi har fået opgaven. I sidste ende er prisen den afgørende faktor i et projekt af den her størrelse.

De 544 rækkehuse i Albertslund Syd, der er opført i 1960’erne og 1970’erne, skal have et arkitektonisk og funktionelt løft med fokus på energieffektive løsninger. Wood Steps opgave består i at udskifte boligernes gamle trapper med nye tidssvarende trapper. Opgaven løber over de næste to år, hvor der skal leveres og monteres 12 trapper hver anden uge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159