23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn er årets læreplads

"Fokus på de faglige traditioner og tid til fordybelse er ikke noget, man bare har. Det er noget man prioriterer," lyder begrundelsen for pristildelingen

I år løb Carl Hansen & Søn med æren som årets læreplads. Knud Erik Hansen, adm. direktør og tredjegenerationsejer af Carl Hansen & Søn, var mødt frem for at modtage prisen på vegne af designmøbelproducenten. 

Prisen bliver uddelt af Danske Erhvervsskoler og Gymnasier. I juryen sad blandt andet Lucas Westphal som er formand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever, og han overrakte prisen.

- Carl Hansen & Søn lykkes med at være en læreplads, som formår at få læring, arbejde, fællesskab og venskab til at gå op i højere enhed. Lærepladsen støtter, motiverer og viser, at de tror på deres lærlinge. Asbjørn og Julies indstilling emmer af faglig stolthed og det fortjener deres læreplads en stor del af æren for, sagde Lucas Westphal ved overrækkelsen.

Det var møbelsnedkerlærlingene Asbjørn Glargaard og Julie Gjern, som sammen havde indstillet deres læreplads.

Prisen er blevet uddelt siden 1999 til virksomheder, der fagligt, socialt, kollegialt og ledelsesmæssigt har udmærket sig i samarbejdet med deres lærling eller elev. Carl Hansen & Søn blev valgt blandt 405 andre indstillede virksomheder. 

I den officielle begrundelse for juryens valg lyder det, at hos Carl Hansen & Søn er ”fokus på de faglige traditioner og tid til fordybelse er ikke noget, man bare har. Det er noget man prioriterer. At skabe den gode faglige progression, indgyde selvtillid, tro på egne evner og faglig stolthed i sine lærlinge - og ikke mindst sikre, at de hver dag går glade på arbejde, det beskriver en læreplads, som lykkes og i den grad fortjener at blive hædret med netop denne pris.”

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062