23948sdkhjf

Byggecenterelev vinder fornem pris

Bygma-eleven Casper Holten Nielsen er lykkedes med at overbevise kunder om det smarte i at anvende et IT-redskab, som de fleste ellers anser for besværligt

Casper Holten Nielsen er elev i Bygma i Otterup på Fyn, og nu har han vundet årets fagprøvepris. Den uddeles af HK og DI, og udover hæderen følger 30.000 kr med.

At modtage den hæder er Caspar Holten ganske glad for.

- Det betyder rigtig meget for mig, at DI og HK har valgt mit projekt til årets fagprøve. Jeg vil gerne sige tak til mine kollegaer i Otterup, hele Bygma-koncernen og naturligvis også de kunder, som jeg hver dag har mange gode snakke med, siger en taknemmelig Casper Holten Nielsen.

Casper Holten Nielsen har fået prisen, fordi han har forenklet brugen af onlineplatformen ProffDok, som hjælper Bygmas kunder med et let overblik over køb, faktura, følgesedler og ikke mindst dokumentation af lovmedholdelighed og bæredygtighed.

Den slags platforme har det med at virke uoverskuelige til en begyndelse, og i en travl hverdag er de nemme at droppe. Men præcis den hurdle har Casper Holten Nielsen fjernet, og det har betydet, at mange kunder i dag anvender Proffdok, og ydermere har det ført til en fremgang i ordre for det fynske byggemarked.

Det er de ret tilfredse med i Bygmas ledelse. Her er Anette Sondrup HR-direktør, og hun anvender ord som ’imponerende’ og ’glimrende’, når hun skal beskrive Holten Nielsens indsats i Bygma.

- Casper er lykkedes med at kombinere digitalisering og bæredygtighed med Bygmas forretningsfilosofi. Det er meget imponerende, og et glimrende tegn på, at vi med vores uddannelsesstrategi er på rette spor, siger HR-direktøren.

Det er i øvrigt andet år i træk, at Bygma vinder fagprøveprisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096