23948sdkhjf

Køkkenbutikker trodser markedet og vokser i gazelle-tempo

Dansk Køkkenpartner ApS står bag fire sydjyske Designa-butikker, og virksomheden vokser helt bogstaveligt "pris-værdigt"

Dansk Køkkenpartner ApS, som står bag fire Designa Køkken-butikker i Esbjerg, Odense, Vejle og Aabenraa, har fået status af Gazelle-virksomhed. Som bekendt er kravet til en Gazelle-virksomhed, at den som minimum fordoble omsætningen over fire regnskabsår, uden at perioden samlet går i rødt. 

- Det er vi stolte og ydmyge over, siger Per Juhl som er den ene af de to indehavere. 

- Vi etablerede virksomheden tilbage i 2019, så det er gået ganske stærkt. Fra 0 til over 100 mio. kr. i omsætning på godt fire år. Men det er vigtigt at understrege, at det aldrig ville lykkes uden en stor og kompetent indsats fra alle vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Medindehaver Torben Lyng fremhæver supplerende, at samarbejdet med køkkenproducenten Designa Køkken har været forbilledligt. 

- Vi har et tæt og godt samarbejde med Designa, og medarbejderne på fabrikken i Kjellerup har været en helt afgørende forudsætning for den vækst, vi har oplevet, siger Torben Lyng. 

- Ud over det har vi åbnet to nye flagshipbutikker og gennemrenoveret to andre butikker i løbet af perioden, har vi også etableret og videreudviklet vores tværgående erhvervs-setup, så vi er klar til at modtage vores kunder i det meste af Syd- og Sønderjylland samt Fyn, uddyber Torben Lyng.

I øvrigt er vil Dansk Køkkenpartner ApS gerne være større. 

- Og vi har ingen planer om at stoppe her, så vi arbejder lige nu med en fortsættelse af vores vækststrategi, slutter Torben Lyng.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063